navigatie overslaan

Word partner en draag bij aan de promotie van Twente. Samenwerking tussen regionale en lokale belanghebbenden, bestuurders en ondernemers is essentieel voor de groei van de vrijetijdseconomie van Twente. Samen met vele ondernemers ontwikkelt Twente Marketing jaarlijks een actie- en investeringsplan op basis van het perspectief 2030 waarin doelstellingen en doelgroepen gezamenlijk zijn vastgesteld. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Basispakketten

Ben je een toeristische ondernemer in Twente en op zoek naar manieren om meer klanten te trekken? Overweeg dan een lidmaatschap bij Twente Marketing. Wij bieden je directe toegang tot een breed netwerk van ondernemers, effectieve marketingcampagne en actuele marktinformatie die je helpt bij het maken van slimme zakelijke beslissingen.

Bekijk onze marketingpakketten >

Twente Marketing producten

Twente Marketing biedt diverse producten aan die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Denk hierbij aan advertenties in Typisch Twente, Lekker Eten Gids of Proefkaart. Een route op maat óf diverse online uitingen zoals een B2C nieuwsbrief item of een online artikel. Wij streven er naar om producten te leveren die jouw bedrijf helpen groeien en Twente als regio meer op de kaart kunnen zetten.

Bekijk hier de producten >

Combinatie pakketten

Naast onze basispakketten bieden we ook verschillende combinatiepakketen aan met VVV/TTI's. Kies uit deze diverse pakketten die het beste bij jouw bedrijf past.

Bekijk het overzicht >