navigatie overslaan

Wij kunnen natuurlijk heel veel samen doen en dat doen we ook graag, maar je kunt ook zelf aan de slag voor de promotie en gebiedsontwikkeling van Twente. Nieuwsgierig naar inzichten om het aanbod of de regio mee verder te ontwikkelen? We delen graag onze Tips & Tools. Vind hier de belangrijkste punten terug. Van promotiemateriaal, campagneresultaten tot aan feiten & cijfers.

Toolkit

Een sterk merk bouwen we samen! Daarom hebben we een kleine gereedschapskist gemaakt waarmee je snel aan de slag kunt. Bekijk waarmee jij het verschil kunt maken en ga aan de slag. Vergeet niet te delen met ons wat je gemaakt hebt en hoe jij #vrijzijnintwente laat terugkomen! Daar worden wij namelijk blij van.

Beeldbank

Op zoek naar representatieve beeldmateriaal van de regio Twente? Ontdek de vernieuwde beeldbank. Het beeldmateriaal is gratis te downloaden, met inachtneming van de algemene voorwaarden. De beelden mogen enkel ter promotie van de regio worden gebruikt. Hulp nodig bij het gebruik van de beeldbank? Stuur een mail naar .

Webshop

Ook trots op Twente? Help dat mee uitdragen! Twente Marketing beschikt over een webshop, bedoeld voor ondernemers, partners, VVV's, Tourist Info's en andere partners die promotiemateriaal van onze regio's aanbieden aan bezoekers en toeristen.

E-learning

Bezoekers goed informeren over Twente? Door loop de vier e-learnings! Je komt hier alles te weten over de bezienswaardigheden in Twente. Van de natuur, steden, cultuur, historie, activiteiten; alles komt aan bod. De insteek van deze e-learning is dat je kennis wordt verrijkt over de 14 andere Twentse gemeenten, zodat je toeristen en gasten kunt wijzen op al het moois wat heel Twente te bieden heeft.

Minigids

Bied jouw websitebezoekers toeristische informatie over de omgeving met de minigids. Je helpt hiermee de regio te promoten en tegelijk bezoekers hun weekendje weg of vakantie compleet te maken. De minigids is eenvoudig als widget op de website te plaatsen. Je hebt zelf de regie over welke informatie jouw websitebezoeker te zien krijgt. Naast activiteiten uit de omgeving kunnen er ook routes, recepten en een kaart van de omgeving getoond worden. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hier de video!

Feiten & cijfers

Inzicht in behaalde resultaten in de vrijetijdseconomie helpt Twente verder te ontwikkelen en beter op de kaart te zetten. Wat gaat goed en waar valt winst te behalen? Wat zijn de behoeften van bezoekers en bewoners waar we op in kunnen spelen? Met diverse metingen en databronnen verzamelen we de meest actuele cijfers uit de hele regio.