navigatie overslaan

Het merk Twente in de vrijetijdssector bouwen we samen! Hier staat alle informatie over de positionering van het merk. Inclusief het huisstijlhandboek, de mogelijkheid om logo's te downloaden en een toolkit om zelf aan de slag te gaan. Laat jij gasten en inwoners ook het #vrijzijintwente gevoel ervaren?

Het merk Twente in de vrijetijdssector

Een goed gepositioneerd merk zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij consumenten en geeft een duidelijk onderscheid ten opzichte van concurrenten. Een sterke merkpositionering helpt bij het aantrekken van de juiste doelgroep, het vergroten van klantloyaliteit en het realiseren van (kwalitatieve) groei. De verschillende elementen van de merkpositionering (zoals het merkverhaal, het merkkarakter, de kernwaarden en de doelgroepen) zijn hier terug te vinden.

Huisstijl- en logorichtlijnen

Een onderscheidende en herkenbare huisstijl is essentieel voor het opbouwen van een sterk merk. Het zorgt voor een eenduidige uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid en professionaliteit van Twente. Door de consistente toepassing van de huisstijl in alle uitingen en campagnes wordt de merkbeleving versterkt en wordt het vertrouwen van de consument vergroot. Hier vind je alle benodigdheden van de huisstijl.

Toolkit

Een sterk merk bouwen we samen! Daarom hebben we een kleine gereedschapskist gemaakt waarmee je snel aan de slag kunt. Bekijk waarmee jij het verschil kunt maken en ga aan de slag. Vergeet niet te delen met ons wat je gemaakt hebt en hoe jij #vrijzijnintwente laat terugkomen! Daar worden wij namelijk blij van.