navigatie overslaan

Wil je de Duitse gast het komende jaar (weer) ontvangen? Word dan partner van Das Andere Holland. Twente is zeer populair onder Duitse vakantiegangers. En wordt met het jaar steeds populairder. De Duitser komt hier graag voor een lang weekend en voor een dagbezoek. Twente Marketing is onderdeel van MarketingOost. Als MarketingOost brengen we samen met onze Gelderse partners Overijssel en Gelderland onder de aandacht in de Duitse grensregio's Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Een gebied waarin we tientallen miljoenen Duitsers bereiken. Dit doen we onder de naam Das Andere Holland.

Das Andere Holland

Onder de naam Das Andere Holland brengen we Overijssel onder de aandacht door middel van online- en offline campagnes. Het doel is om de Duitse bezoeker te overtuigen om Overijssel te bezoeken voor een vakantie of dagbezoek. Door aan te sluiten met je bedrijf of organisatie breng jij je organisatie onder de aandacht bij onze Oosterburen.

Beleefkrant Overijssel

De beleefkrant Overijssel bevat de leukste tips voor een bezoek aan Overijssel voor onze Duiste oosterburen direct over de grens. De krant is huis aan huis verspreid in een heel groot deel direct over de grens. We bereiken een kleine 170.000 adressen met de krant, die in maart 2023 is uitgekomen.

Resultaten 2019 t/m 2022 Das Andere Holland

In 2019 t/m 2022 trokken Overijssel en Gelderland met elkaar op in het project 'Grenzeloze Toeristische Innovatie 2'. Dit was een project van Euregio. het doel van het project was het uitbouwen van grensoverschrijdende samenwerkingen. Benieuwd naar de resultaten? Klik op onderstaande button!

Word partner van Das Andere Holland

Profiteer van alle voordelen van een partnerschap. Daarmee krijg je onder meer een bedrijfspagina op de websites en lift je mee op veel online en offline advertorials en promotie-uitingen. Via KennisplatformOost.nl is veel informatie over de Duitse markt te vinden via factsheets en rapporten. Download onderstaande handout met meer informatie over partnerschap van Das andere Holland. Heb je daarna nog wat vragen over Das andere Holland of wil je je meteen als partner aanmelden, neem contact op met een gebiedsadviseur.

Jaarrapportage Das Andere Holland

In deze rapportage wordt de voortgang van de KPI's gedeeld. Naast de samenwerking met Gelderland, heeft Overijssel ook haar eigen Duitsland campagne. Met deze rapportage kun je op ieder moment de statistieken van Das Andere Holland bekijken. Dit geeft je inzicht in het bereik van de platformen, campagnes en media-inzet. Ook worden de mijlpalen gedeeld, eveneens als een planning van komende uitingen of campagnes.