navigatie overslaan
Last minute campagne "Vliegvakantie op z’n Twents"

Twente kaapt bezoekers weg van het drukke Schiphol deze zomer

  • 3 minuten leestijd
  • 323 x bekeken

Twente Marketing lanceert in juni de nieuwe "Vliegvakantie op z’n Twents" campagne. Want voor een unieke vakantie hoef je echt niet altijd het vliegtuig te pakken. De campagne is zichtbaar langs de snelweg bij Heteren, op abri’s in Arnhem en Nijmegen en op de digitale schermen bij de bagageband op Schiphol. Waar wachtende reizigers worden aangemoedigd om de volgende keer niet het vliegtuig te pakken, maar te kiezen voor een vakantie in Twente.

Ontsnap aan de drukte

Twente Marketing wil laten zien dat een last minute vakantie naar Twente de perfecte manier is om te ontsnappen aan de drukte op Schiphol en het hectische dagelijks leven. De regio staat bekend om haar prachtige natuur, historische steden en vriendelijke bevolking. "Met deze campagne willen we nog meer mensen kennis laten maken met onze mooie en unieke regio," zegt Evelien Meijer van Twente Marketing. "We nodigen iedereen uit om de drukte van Schiphol te ontvluchten, last minute hun koffers te pakken en te komen genieten van alles wat Twente te bieden heeft. In Twente heb je de tijd van je leven. Dat komt door de diversiteit in het landschap, de gastvrijheid en eigenwijsheden van de Tukker.”

Van abri’s tot online campagne

De campagne is zichtbaar op zowel outdoor- als online kanalen, en belooft een breed publiek aan te spreken. Niet alleen buiten Twente is er aandacht voor de campagne. In Twente zelf is de campagne te zien in de bussen van RRReis. Gedurende week 26 en 27 is de campagne op de volgende locaties te zien:

  • Langs de snelweg bij Heteren
  • Op abri’s in Arnhem en Nijmegen
  • Op digitale schermen bij de bagageband op Schiphol
  • In de bussen van RRReis in Twente

De locaties voor de outdoor-uitingen zijn geselecteerd op basis van geanonimiseerde data uit Boost, een door MarketingOost ontwikkelde data-analyse tool. Deze tool biedt ondernemers inzicht in het boekingsgedrag en de herkomst van hun bezoekers.

Op z’n Twents: net even anders

Twente Marketing gelooft in de kracht van het Tukkerschap. Daarom staat de Twentse identiteit centraal in hun campagnes. In Twente doen ze vaak de dingen nét even anders. Oftewel: op z’n Twents. Met een knipoog tonen de campagnebeelden de unieke charme en authenticiteit van Twente.

Toolkit

Zelf een steentje bijdragen aan de last minute campagne? Vergeet dan niet om gebruik te maken van het beeldmateriaal. Deze beelden zijn te vinden in de toolkit.

Kijk voor meer informatie op www.visittwente.nl of neem contact op met:

Wat vind je van de informatie op deze pagina?