navigatie overslaan
Nieuws

Podcastserie ‘Het échte geheim van Tukkers’ genomineerd voor een Grand Prix Content Marketing Award

  • 1 minuten leestijd
  • 193 x bekeken

Met trots hebben wij te horen gekregen dat onze Podcastserie is genomineerd voor een Grand Prix Content Marketing Award!

In vier afleveringen gaat podcast-maker Reinout Meijer in Twente in gesprek met inwoners, Twente kenners en ondernemers. Hamvraag; wat betekent vrij zijn in Twente en hoe kan ik dat het beste ervaren? Wij zijn trots om te vertellen dat deze podcast is genomineerd voor een Grand Prix Content Marketing Award.

De Grand Prix Content Marketing is een prestigieuze prijsuitreiking die de allerbeste voorbeelden van contentmarketing erkent en beloont. Er zijn zes awards die tijdens de prijsuitreiking op 31 oktober worden uitgereikt. Wij zijn met de podcast genomineerd in de categorie non-profit.

Net als de andere vijf genomineerde pitchen wij 4 oktober waarom wij deze prijs mee naar huis zouden moeten nemen. Ook maken wij kans op een bekroning. Dit zijn beloningen voor specifieke categorieën binnen contentmarketing, waarin wij in de categorie ‘podcast’ kans maken.

31 oktober horen wij of onze podcast in de prijzen is gevallen tijdens het ‘Grand Prix Content Marketing Festival’. Heb jij de podcast al geluisterd?
Luister hem hier

Verantwoording

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant